Ce a transmis tatăl uneia dintre fetele ucise pe trotuar. Mărturii emoționante: „Au vrut să se omoare între ei”

Tatăl uneia dintre fetele ucise pe trotuarul din cartierul Andronache a vorbit. El afirmă că femeia de la volan și soțul ei se certau groaznic, iar intenția era de a se sinucide.

Bărbatul din cartierul Andronache rupe tăcerea.

Părintele distrus de durere a mărturisit că șoferița a vrut să se sinucidă. Tatăl uneia dintre fetele ucise a declarat că șoferița și soțul ei s-ar fi certat pe drumul spre casă, iar femeia ar fi vrut să se izbească intenționat de ceva dur. Astfel, ea dorea să încheie socotelile cu viața, alături de soțul ei.

Tatăl îndoliat din cartierul Andronache face lumină în cazul cumplit

Bărbatul a făcut aceste mărturii chiar în fața locuitorilor din cartier, dar și a edilului Sectorului 2, Radu Mihaiu, care a venit la fața locului pentru a discuta cu oamenii revoltați.

„Ea mi-a omorât copilul, și i-a dat drumul, și ei nu îi face dosar penal, îi face fratelui fetei care a murit. Ea nu a pierdut controlul volanului, s-au certat pe drum, și au vrut să se omoare ei doi, dar au murit două vieți, doi pui nevinovați.

 

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

-Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

E o criminală. Nici nu a fost accident, s-au certat ei și au vrut să se omoare. Mi-au omorât copilul, singurul copil, m-am chinuit mult să îl fac. Vrem să se facă dreptate”,a spus, printre lacrimi, tatăl uneia dintre copilele ucise.

Primarul Radu Mihaiu a fost și el prezent la locul faptei.

El a venit să discute cu locatarii cartierului Andronache. Oamenii sunt revoltați și cer să se aplice limitatoare de viteză pentru ca astfel de tragedii să nu se mai repete niciodată.

Accidentul teribil a avut loc sâmbătă după-amiază. Totul s-a întâmplat în în cartierul bucureștean din Sectorul 2. O femeie de 56 de ani a pierdut controlul volanului din cauza vitezei excesive, izbind în plin două copile de 21, respectiv 6 ani, care se jucau pe trotuar.

 

declarații tată îndoliat cartier andronache

Conform spuselor femeii, dar și a analizelor prelevate de IML, femeia ar fi avut un puseu de strănut puternic, motiv pentru care a încurcat pedalele mașinii pe care o conducea, însă avea și o alcoolemie în sânge de 0,60 ml.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

scroll to top

Creat de Creare Site Craiova