Tolea Ciumac se pozează din Italia, iar în România este dat în urmărire generală

Tolea Ciumac se pozează din Italia, iar în România este dat în urmărire generală

Tolea Ciumac se pozează din Italia, iar în România este dat în urmărire generală


Tolea Ciumac se pozează cu familia din Italia, Florența, în timp ce în România polițiștii l-au dat în urmărire generală. Fostul sportiv este, totodată, condamnat în țară la trei ani și patru luni de închisoare.

Tolea Ciumac se pozează din Italia, în timp ce este dat în urmărire generală
Tolea Ciumac nu se teme de oamenii legii. În timp ce în România este dat de Poliția Română în urmărire generală și este, de altfel, condamnat la trei ani și patru luni de închisoare, el se pozează din Florența alături de soție și prieteni, informează wowbiz.ro.

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

-Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Tolea Ciumac a postat mai multe fotografii în timp ce se afla la o masă cu soția sa, Alina, și câțiva amici, atât de Crăciun, cât și de Revelion. Ei s-au bucurat de sărbătorile de iarnă în comuna Barberino Val d’Elsa, din Florența.

Cu toții s-au cinstit cu băutură și mâncare specifică acestui sezon. În tot acest timp, poliția din România nu a dat niciun semn că l-ar fi indentificat pe Tolea Ciumac.

În luna octombrie a anului trecut, au circulat, totuși, unele informații potrivit cărora Tolea ar fi fost capturat de polițiștii italieni, în comuna Dan Casciano in Val di Piesa, și că va fi predat celor din România. Nu a fost confirmată această informație, iar Tolea Ciumac a rămas activ pe conturile de socializare. Aici a transmis mai multe mesaje de încurajare lui Benny Adegbuyi cu ocazia meciului pe care acesta l-a avut cu Badr Hari, în circuitul Glory. De asemenea, a pozat mai multe fotografii cu bradul de Crăciun.

Tolea Ciumac este dat în urmărire generală în România și condamnat la închisoare, deoarece a fost prins în luna septembrie cu contrabandă de țigări. Fotografia cu Tolea a fost postată de oamenii legii pe site-ul Poliției Române, fiind rugați toți cetățenii care l-au văzut să dea informații despre acesta. Ei bine, nu mai este nevoie de acest lucru, pentru că Tolea Ciumac are grijă de unul singur să dea informații despre unde se află acum, dar polițiștii din țară tot nu au dat de urmele sale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

scroll to top