Gabriela Cristea i-a dat replica unei internaute care a făcut-o bătrână

Gabriela Cristea i-a dat replica unei internaute care a făcut-o bătrână

Gabriela Cristea i-a dat replica unei internaute care a făcut-o bătrână


Gabriela Cristea i-a dat replica unei internaute care a făcut-o bătrână. Mesajul postat de prezentatoarea TV a motivat multe femei să nu se mai considere bătrâne din cauza vârstei.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV din țara noastră. A ajuns rapid la inima telespectatorilor. Împreună cu Tavi Clonda formează un cuplu demn de dat exemplu. Au reușit împreună să facă imposibilul. Au două fetițe care le moștenesc frumusețea și talentul. Fiica lor cea mare s-ar putea chiar, să-i calce pe urme tatălui său. Tavi Clonda a făcut publice mai multe filmulețe în care frumoasa Bella Victoria Margot cântă alături de tatăl său celebru.

De altfel, cei doi țin foarte mult la comunitatea pe care și-au creat-o pe rețelele de socializare. Gabriela Cristea fiind una dintre cele mai active vedete. Frumoasa bruneta le răspunde ori de câte ori are ocazia fanilor săi, la comentarii, fie ele comode sau mai răutăcioase.

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

-Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Așa se întâmplă că, zilele trecute Gabriela Cristea a făcut publică o poză pe contul său de instagram. Avea părul creț și un machiaj care îi scoatea în evidență toate trăsăturile. A adăugat la aceasta o scurtă descrie, care a provocat isterie pe pagina sa.

“Tânără și neliniștită! @taviclonda @bellavictoriamargot @theairisselena #victorienii”. Printre primii care au reacționat a fost și soțul vedetei: “@bygabrielacristea Iubi, dar ce te neliniștește? 🙈 Spune-mi mie și rezolv!🤗✌🏼💪🏼”. Prezentatoarea s-a amuzat și i-a răspuns într-un alt comentariu cu o declarație de dragoste: “@taviclonda, love u (n.r.: Tavi Clonda, te iubesc)”.

După ce aceste comentarii siropoase, doamna Roxana, o femeie trecută de prima tinerețe, dacă analizăm pozele sale de pe instagram, a ”înțepat-o” pe frumoasa prezentatoare. “Neliniștita poate…. dar tânără, nu prea…😁”, iar prezentatoarea i-a dat o replică motivațională pentru mulți: “Tinerețea e o stare de spirit, iar eu chiar mă simt tânără”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

scroll to top