Cristina Spătar, mândră de relația iubitului ei cu cei doi copii ai ei: ”Cred că în altă viață am fost o familie”

Cristina Spătar, mândră de relația iubitului ei cu cei doi copii ai ei: ”Cred că în altă viață am fost o familie”

Cristina Spătar, mândră de relația iubitului ei cu cei doi copii ai ei: ”Cred că în altă viață am fost o familie”

Cristina Spătar a trecut prin momente dificile, în urma divorțului de fostul soț. Însă, de mai bine de patru ani se iubește cu Tiberiu Vărzaru, un bărbat mai tânăr ca ea, dar care o face extrem de fericită.

Cristina Spătar, mândră de relația iubitului ei cu cei doi copii ai ei
Cristina Spătar trece prin momente extrem de grele. Vedeta a divoțat și și-a pierdut și mama, dar în tot acest timp l-a cunoscut și pe omul alături de care vrea să își petreacă viața.

Cristina Spătar se iubește cu Tiberiu Vărzaru, fostul iubit al fiicei lui Vadim Tudor. În noaptea dintre ani, cei doi au postat prima fotografie împreună. Vedeta a ieșit public, după ani e zile, în care a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl copiilor ei de când a divorțat. Cristina Spătar a vorbit și depre o presupusă căsătorie cu actualul partener.

”Nu ne căsătorim, eu nu vreau, dar el zice că da. Nu suntem pregătiți pentru așa ceva, avem doar patru ani jumătate de când suntem împreună, poate peste vreo 20”, a spus Cristina Spătar în cadrul unei emisiuni TV.

Deși vedeta nu vrea să afișeze prea mult din relație în public, Cristina Spătar și-a lăudat partenerul.

”Eu nu vreau să postez nimic cu el, dar de Revelion eram fericiți și am pus o fotografie. Locuim împreună, ieșim împreună, peste tot suntem împreună. El e vărsător și eu sunt gemeni, se spune că este o compatabilitate mare, și chiar așa e. Cred că în altă viața am fost o familie, dar ne mai certăm și noi. Dar el este matur și inteligent. E faină relația noastră, nu ne-am plictisit niciodată unul de celălalt”, a spus veedeta, în cadrul unei emisiuni TV.

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

-Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Cu toate astea, blonda mai are un motiv de fericire. În cadrul aceleiași emisiuni TV, Cristina Spătar a mărturisit că iubitul ei și cei doi copii se înțeleg de minune și sunt foarte apropiați.

”Cu copiii se înțelege de minune, se joacă cu ei, face lecții cu ei, are răbdare, iar copiii s-au atașat și asta contează foarte mult. Și ei zic mereu să nu mă supăr pe el”, a mai spus Cristina, extrem de mândră.

Cristina Spătar a făcut mărturisiri despre fostul soț
Cristina Spătar a făcut mărturisiri șocante și dureroase despre fostul ei soț, Alin Ionescu. Vedeta a vorbit despre divorț și despre faptul că s-au judecat pentru pensia alimentară.

Invitată în emisiunea ”La Măruță”, artista a spus lucrurilor pe nume, fără a-și ascunde sentimentele pe care le are față de fostul soț.

“A fost o perioadă mai delicată… ultimii doi ani din căsnicie și eu am înțeles mesajul pentru că lipsea foarte mult. Nu-mi reproșez nimic. Eu am fost doar foarte geloasă. Nu l-am înșelat în viața mea și nu aș fi făcut asta. Pentru mine el era totul”, a spus Cristina Spătar.

Cristina Spătar a vorbit despre relația cu Tiberiu Vărzaru și despre modul în care l-a cunsocut.

,,L-am cunoscut înainte cu două luni de divorț și a fost un sprijin pentru mine. M-a curtat asiduu și am zis de ce nu? A fost omul potrivit la locul potrivit”, a spus artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

scroll to top

Creat de Creare Site Craiova