Șocant! Ce spune soția lui Alexandru Cumpănașu despre performanțele lui din dormitor

Șocant! Ce spune soția lui Alexandru Cumpănașu despre performanțele lui din dormitor

Șocant! Ce spune soția lui Alexandru Cumpănașu despre performanțele lui din dormitor


Alexandru Cumpănașu a iscat mari controverse prin contul său de pe Tik-Tok, ”proful online”. Noi detalii ies la iveală după ce mai multe filmulețe au ajuns și în atenția oamenilor legii. Soția sa apare într-un clip video de 13 secunde în care laudă performanțele sexuale ale unchiului Alexandrei Măceșanu, fata ajunsă pe mâna criminalului din Caracal, Gheorghe Dincă.

Ce spune soția lui Alexandru Cumpănașu despre performanțele lui din dormitor
Soția lui Alexandru Cumpănașu a intrat și ea în atenția publică. Simona Cumpănașu apare într-un filmuleț de 13 secunde, alături de soțul său, în care laudă performanțele din dormitor ale acestuia, informează wowbiz.ro

”Da, este bine să nu mai răspundă, dar ca să lămuresc eu pe toată lumea: nu folosește nici Titan Gel, nici alt gel, nici alte pastile și nici alte obiecte strecurate în pantaloni”, spune femeia care îl uimește pe Alexandru Cumpănașu. Mirat, el își pune mâna la frunte. ”Mulțumesc pentru clarificare”,a replicat Alexandru Cumpănașu.

Alexandru Cumpănașu, mesaj de dragoste pentru o minoră
O conversație a lui Alexandru Cumpănașu cu o minoră, circulă pe facebook de câteva luni. Alexandru Cumpănașu îi spune că o iubește, asemeni ei.Unchiul Alexandrei Măceșanu a spus pentru Libertatea că este adevărată conversația, doar că este o cursă pentru a-i prinde pe interlopii infiltrați pe WhatsApp.

”Vreau să știi că te iubesc foarte mult.

Minoră: Și eu te iubesc foarte mult.

Cumpănașu: (…) Tu ești sufletul meu. Ești acolo, în inima…Și mi-e foarte greu fără tine și nu vreau ca cineva să îți facă așa ceva, că n-o să te mai am aproape.

Minoră: Da, dar orice ar fi nu mă pierzi. Nu mă pierzi„ se arată în conversația celor doi.

De altfel, într-un filmuleț pe Tik-Tok, Alexandru Cumpănașu îi spune altei minore: ”Ești o fată destul de dezvoltată”, „Tu ai un păr frumos”, „Colegii tăi care stau și se uită la fundul tău”, i-a spus Cumpănașu unei adolescente într-un video de pe Tik Tok.

Pe contul său, ”proful online”, Alexandru Cumpănașu are peste 5000 de adolescenți minori care îl urmăresc. Aici, Cumpănașu îi instigă la ura față de profesori și îi învață cum să riposteze față de aceștia atunci când văd o nedreptate.

”Vreau și eu să văd dacă vreun profesor va avea tupeul – tupeul! – să încalce legea, să-ți pună note și să te condamne că nu ți-ai făcut tema de vacanță”, spune Alexandru Cumpanașu pe Tik-Tok-ul său, unui elev care se plânge că are prea multe teme de vacanță.

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

-Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

”Eu nu știu ce psihopați sunt de partea ailaltă, ce derbedei sunt de partea ailaltă ca profesori. Da? Din păcate, ne arată că perverșii în sistemul de învățământ sunt destul de mulți. Acuma, cu tot respectul, să vezi fete de 15-16-17-18 ani făcând genuflexiuni, flotări și altele, pe cameră, ca înregistrări, ele pot fi folosite și altfel. Pot fi puse pe site-uri de o altă natură! NU dați cu voi nicio înregistrare!” , mai spune Alexandru Cumpănașu elevilor care îl urmăresc.

Ce părere are ministrul Educației
Și ministrul Educației, Stelian Ion, a avut o reacție în cazul lui Alexandru Cumpănașu. Din punctul său de vedere, unchiul Alexandrei Măceșanu dezechilibrează sistemul de învățământ și că nu este în regulă ceea ce face, mai ales acum pe timp de pandemie când ”intervin astfel de factori perturbatori care induc dezechilibre majore.”

”Este, fără doar și poate, o problemă importantă, este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educație foarte greu încercat, cu probleme cronice peste care s-au suprapus problemele sanitare, peste care se suprapun problemele economice”. De altfel, ministrul Sorin Cîmpeanu a spus și că: ”Între timp lucrurile au evoluat de așa natură încât această normalitate a dispărut, în opinia mea, cu totul. Mă delimitez clar de această abordare, ca profesor și ca ministru al educației, și îndemn la solidaritate, îndemn la înțelegere, pentru că avem foarte multe lucruri de recuperat.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

scroll to top

Creat de Creare Site Craiova