Își crește strănepoții dintr-o pensie de 800 de lei. „Ne-o ajuta Dumnezeu!”

Își crește strănepoții dintr-o pensie de 800 de lei. „Ne-o ajuta Dumnezeu!”

Își crește strănepoții dintr-o pensie de 800 de lei. „Ne-o ajuta Dumnezeu!”


O străbunică își crește cei trei nepoți, Ilinca, Natalia și Andrei cu o pensie de 800 de lei, după ce aceștia au fost abandonați de părinții lor. Bunicii din partea părinților se pare că nu au acceptat să aibă grijă de ei, susținând că sunt o povară prea mare. Singura soluție era ca cei trei copii să meargă în plasament, dar bunica Eugenia s-a opus.

Își crește strănepoții dintr-o pensie de 800 de lei. „Ne-o ajuta Dumnezeu!”
Străbunica Eugenia din Predești, județul Dolj, are o pensie de 800 de lei. Cu toate că se descurcă greu, femeia a decis să aibă grijă și de cei trei strănepoți ai săi, Ilinca, 5 ani, Natalia, 6 ani și Andrei, de 10 ani. Mai mult, femeia are 80 de ani, iar la această vârstă greutățile vieții sunt tot mai mari. În ciuda acestor lucruri, femeia le-a spus celor de la Protecția Copilului că va avea grijă de cei trei copii. Străbunica Eugenia muncește în fiecare zi pentru a le oferi acestora un trai cât se poate de decent, și o educație frumoasă.

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

-Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

Din cauza pandemiei de coronavirus, toate școlile din țară au fost închise, iar elevii fac cursurile online. Ei bine, Natalia și Andrei nu au o tabletă pentru a-și face lecțiile online. „Acuma nu se ajunge, pentru că ei, când se duc la şcoală, văd un magazin. Sunt atâtea magazine, când se întorc şi intru în magazin cu ei, că se duc înaintea mea. Ba e aia, ba e aia, banii nu se ajung. Nu au. A mai trimis vorbă prin doamna directoare şi m-a sunat pe mine. Dar la telefon, aşa, să le dea lecţiile, nu are”, a spus străbunica Eugenia.

Femeia le spune jurnaliștilor de la Cancan.ro, că cei trei strănepoți își iau lecțiile de la colegi. După ce au văzut povestea femeii de 80 de ani, jandarmii i-au dăruit acesteia o sobă și lemne. „Ne bucurăm mult că v-am găsit, v-am adus şi nişte lemne, dacă tot v-am adus sobă, am zis să aveţi şi la ce să vă încălziţi, ce să puneţi în sobă”, spune reprezentantul jandarmilor craioveni. Părinții celor trei copii s-au descotorosit de ei, iar bunicii paterni și materni, au decis că nepoții sunt o povară prea mare pentru a avea grijă de ei, așa că i-au lăsat de izbeliște. Părinții lor sunt despărțiți, fiecare dintre ei refăcându-și viața.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

scroll to top

Creat de Creare Site Craiova