PSD a respins

PSD nu e de acord cu adoptarea în Parlament a unui proiect de lege pentru impozitarea pensiilor speciale şi cere Guvernului Ludovic Orban să dea Ordonanţă de Urgenţă pentru a redirecţiona banii imediat către sănătate.
Liderii grupurilor PNL din Parlament, Florin Roman şi Daniel Fenechiu, au depus un amendament la OUG 29/2020, prin care solicită impozitarea progresivă a pensiilor speciale de la 10% şi până la 95%, în contextul crizei COVID-19. Asta în timp ce un alt proiect, de eliminare a pensiilor speciale, cu excepţia celor militare, adoptat la începutul anului şi susţinut de toate partidele, a rămas blocat la CCR, unde a fost atacat de Avocatul Poporului şi de ÎCCJ.
Citeşte întreaga ştire: PSD taie elanul liberalilor în privinţa impozitării pensiilor speciale. Ciolacu: “Guvernul Orban să dea Ordonanţă de Urgenţă. Acum!”

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

-Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

7 Replies to “PSD a respins”

 1. Dorin spune:

  Vreau să găsesc o d-na cu vârsta cuprinsă între 50-60,eu am 55 de ani

  1. Goguta spune:

   Pentru ?

 2. Firezar Marioara spune:

  Electoratul pesedist ar trebui să se reorienteze după atâta ciumă roșie! Vedeți dară că această uriașă gașcă mafiotă nu vrea binele poporului ci doar al lor propriu! Treziți – vă, până mai există o speranță ca să scăpăm de hoți, netrebnici și incompetenți! Până mai ieri, am avut parte de un premier imbecil, acum avem șef la Camera deputaților un analfabet care e și colorat! Chiar nu lă
  vreți loc de mai bine? Ia să trimitem noi acești cioflingari în minoritate, ca să atingem și noi cumva normalul cu oameni competenți și profesioniști!!!

 3. Margarit Mihai Marian spune:

  Anulare pensiilor speciale,nu impozitarea lor!!!🤨Este un drept ne constitutional,plus ce-i care au beneficiat de astfel de pensi sa restituie bani înapoi!!!

  1. Mihai spune:

   Din pacate CCR a ,,decretat” ca este neconstitutionala anularea pensiilor speciale, ca este un drept dobandit care nu mai poate fi anulat. Daca votau altceva si cei din CCR pierdeau pensiile speciale, deci conflict de interese, dar cine sa mai conteste ?

 4. Nelu Lupu spune:

  Hai ba ca esti aiurit! Daca a votat impotriva, ce bani cere guvernului sa-redirectioneze?

 5. arvinte ioan spune:

  paralizați nebuni care postați asemenea face nwus le-a spus ciolacu că prin ordonanță de urgență că acum poate da guvernu în sensul ăsta ce tot băgați pe gît la psd tot ce merge rău nu mai sunt la guvernare din cît știu eu de 7 luni ok 5 scădem 2 starea de urgență puteau rezolva speța demult dacă voiau….ei or să dea vina pe greaua moștenire și psd sau pandeparalizați nebuni care postați asemenea face nwus le-a spus ciolacu că prin ordonanță de urgență că acum poate da guvernu în sensul ăsta ce tot băgați pe gît la psd tot ce merge rău nu mai sunt la guvernare din cît știu eu de 7 luni ok 5 scădem 2 starea de urgență puteau rezolva speța demult dacă voiau….ei or să dea vina pe greaua moștenire și psd sau pandemie și peste 4 ani băi da voi așa demenți sunteți puneți botu la toate vrăjelile lor….mie și peste 4 ani băi da voi așa demenți sunteți puneți botu la toate vrăjelile lor….

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

scroll to top

Creat de Creare Site Craiova