Tarta cu legume si piept de pui

Tartele sarate sunt preferatele noastre. Cu aluat fraged si umplutura gustoasa, mai ales ca pieptul de pui nu este preferatul nostru. Asa ne place cel mai mult

INGREDIENTE
Ingrediente blat:

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

-Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

250 g faina
100 g untura/ 125 g unt
1 ou
7-8 linguri de apa
un praf de sare
Umplutura:

1 piept de pui
1 ceapa
1 ardei gras rosu
1 ardei gras verde
1 morcov mare
5 oua
200g iaurt
sare
piper
oregano
Rahela Velicu
6

Rahela Velicu
Bucataras Chef

Imi place 25
imi place
Comenteaza 23
comentează
Adauga la favorite 0
reteta favorita
Distribuie pe wall-ul tau
Taguri: tarta cu legume si carne de pui, tarta aperitiv, tarta cu legume, retete tarte, retete Pui

Portii: 6Timp de preparare: sub 90 minute
MOD DE PREPARARE RETETA Tarta cu legume si carne de pui:

Punem mai intai pieptul de pui la fiert pentru 20-25 de minute. Morcovul il taiem cubulete si ii punem 15 minute la fiert.

Intre timp pregatim aluatul pentru tarta. Punem faina intr-un bol, adaugam untura sau untul si oul. Adaugam un praf de sare si 7 linguri de apa. Depinde si de marimea oului, daca este nevoie mai adaugati o lingura de apa. Aluatul nu trebuie sa fie lipicios.

Ungem forma de tarta cu ulei si presaram faina.

Intindem aluatul intr-o foaie rotunda, o punem in tava, taiem marginile sa fie uniforma si o intepam cu furculita din loc in loc.

Tocam pieptul de pui fiert in cubulete, iar ceapa si ardeiul le taiem julienne.Punem legumele si pieptul de pui in forma de tarta.

Batem ouale cu iaurtul, adaugam sare dupa gust si turnam usor si uniform deasupra tartei.

Coacem tarta in cuptorul incins la 180 de grade timp de20-30 de minute, sau pana cand se rumeneste frumos deasupra. Pofta buna!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

scroll to top

Creat de Creare Site Craiova