Idei despre cum sa decorezi casa cu un buget mic

Există o multitudine de idei să îți decorezi locuinţa cu un buget mic. Mai jos o să găsești idei pentru a da o nouă faţă încăperilor simplu, rapid şi ieftin!

1. Cameră cu cameră  – Încearcă să faci ca în fiecare cameră să se regăsească o altă atmosferă. De exemplu, dormitorul ar trebui să-ţi dea senzaţia de confort căldură,  și relaxare, îți recomand să folosești mobilier în tonuri calde de crem, maro, bej, galben pal. În living însă culorile pot fi mai vesele, mai vii, iar mobilierul modern sau chiar cu accente futuriste.

CORONAVIRUS

10 Reguli de urmat

- Spălați-vă pe mâini cu apă și săpun

- Evitați contactul cu persoanele care suferă de infecții respiratorii acute

- Nu vă atingeți ochii nasul gura dacă nu aveți mâinile igienizate

- Acoperiți-vă nasul si gura când strănutați sau tușiți

- Nu luați medicamente antivirale sau antibiotice fără prescripția medicului

- Curățați suprafețele cu dezinfectanți pe bază de clor sau alcool.

- Folosiți masca de protecție numai dacă suspectați că sunteți răcit sau sunteți în aproprierea oamenilor bolnavi

-Pachetele și produsele fabricate/primite din China nu sunt periculoase

- Animalele de companie nu răspândesc acest nou tip de virus

2. Tablourile – Dacă în locuinţa ta nu se regăsesc tablouri asta ar trebui să fie o variantă de decor. Este bine să folosești tablouri ce reprezintă imagini moderne, nu picturi în acuarelă sau ulei.

3. Culorile – Camerele trebuie zugravite in culori asemanatoare. Nu este indicat ca in living sa zugravesti in portocaliu, in dormitor sa ai verde, pe hol – albastru si in bucatarie rosu. Nuantele trebuie sa fie din acceasi paleta de culori in tonuri mai inchise sau mai deschide. Poti opta si pentru culori complementare. Important este sa existe un echilibru cromatic, casa ta sa fie un tot unitar.

4. Simplitate – Nu decora locuinta cu foarte multe obiecte de mobilier sau decoratiuni interioare. Cu cat spatiul este mai liber si mai degajat, cu atat locuinta ta va da impresia ca este mai mare, curata si aerisita.

5. Rearanjarea mobilierului – Daca simti nevoia unei schimbari dar nu vrei sa cumperi nimic in plus, poti rearanja obiectele de mobilier din camere. Da o noua fata locuintei tale fara a cheltui vreun ban!

6. Zugraveste – Asta nu inseamna sa-ti transformi locuinta intr-un santier! Poti vopsi ramele ferestrelor daca acestea sunt din lemn, usile sau poti varui un perete, o grinda sau un stalp. O pata de culoare proaspata va schimba radical infatisarea incaperii respective.

7. Monteaza oglinzi – Oglinzile se monteaza mai ales in camerele mici pentru a da senzatia unui spatiu mai mare. De asemenea, se monteaza langa geam sau in fata geamului pentru a lumina si mai mult incaperea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

scroll to top

Creat de Creare Site Craiova